Menu
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

H Ιστοσελίδα www.tsetsosgas.gr είναι ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας ΤΣΕΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, με έδρα στο Αγρίνιο, Κλεισθένους 8, 30150 με ΑΦΜ 133273716, ΑΡ. ΓΕΜΗ: 126957212000 και Δ.Ο.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). 

Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. 


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο που περιέχεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συμπεριλαβανομένων των διακριτικών τίτλων, εικόνων, κειμένων, φωτογραφιών κτλ, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η εταιρεία έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές τις ανάγκες και για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή και η οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν συναίνεσης της εταιρείας ή του δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Οτιδήποτε αφορά την εταιρεία όπως εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας και είναι προστατευμένα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα για χρήση από τρίτους.


ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την ιστοσελίδα www.tsetsosgas.gr, είναι φιάλες, είδη υγραερίου και εξαρτήματα - ανταλλακτικά. Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος. 


ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να καλέσετε στο 26410 51630. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.  Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί η παραγγελία σας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση να επιστρέψει το προϊόν, ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε με το σύνολο των εξαρτημάτων και την συσκευασία του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται αποδεκτή εφόσον ο πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρεία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και η είσπραξη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το όποιο ποσό καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής

Η μέθοδος πληρωμής μέσω αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier). Το κόστος της αντικαταβολής επιβαρύνεται με κόστος 2,00€

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που θα αποσταλούν μέσω Μεταφορικής εταιρίας είτε με χαρτοκιβώτιο είτε με Παλέτα. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους.


2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για την εξόφληση της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ή μέσω e-banking, παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Επιθυμητό θα ήταν να στείλετε και το αποδεικτικό της συναλλαγής στο email: info@oxygas.gr. 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

GR6601712640006264143675318

ALPHA BANK:

GR2501402750275002330000696

3. Πληρωμή με Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, κατόπιν σχετικής εντολής του κατόχου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο αγοραστής να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται. Η χρήση της κάρτας σας στην Ιστοσελίδα μας είναι απόλυτα ασφαλής.


ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.tsetsosgas.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Για παράδοση προϊόντων στην Κύπρο ή στο εξωτερικό μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω email στο info@oxygas.gr. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος της αποστολής της παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail.

Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

1. Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών (Courier).

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier και το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής.

2. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία.

Ο τρόπος αποστολής μέσω μεταφορικής αφορά προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους και τα οποία είναι ασύμφορα να αποσταλούν μέσω courier. Αντικαταβολή μέσω μεταφορικής δεν πραγματοποιείται. Η αποστολή αφορά παράδοση επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος διαμορφώνεται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και το συνεργαζόμενο πρακτορείο.

3. Παράδοση σε Πρακτορείο επιλογής του Πελάτη.

Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά και έχει την υποχρέωση συνεννόησης για την παραλαβή της παραγγελίας του από το πρακτορείο.

4. Παραλαβή από το φυσικό Κατάστημα.

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές θα μπορούν να πραγματοποιούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

- Για παράδοση εντός Αττικής 2-7 εργάσιμες ημέρες

- Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 3-10 εργάσιμες ημέρες

- Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5-12 εργάσιμες ημέρες. 


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.tsetsosgas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. 


ΔΙΑΦΟΡΑ 

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

2. Ευθύνη www.tsetsosgas.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. 

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.tsetsosgas.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.