Menu
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Μαντεμένια πλάκα ψησίματος 38x38cm

Μαντεμένια πλάκα ψησίματος 38x38cm
Μαντεμένια πλάκα ψησίματος 38x38cm
49.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 49.00€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 166
Καλάθι
Αυτή η πλάκα από βαρέως τύπου μαντέμι, είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί και από τις δύο πλευρές της. Η λεία πλευρά της είναι κατάλληλη για τσιγάρισμα ενώ η ραβδωτή, για ψήσιμο. Χάρη στις 2 όψεις της, σας επιτρέπει να ψήσετε διάφορα φαγητά, όπως κρέατα, λαχανικά, μανιτάρια, αυγά μάτια ή ομελέτα, λουκάνικα, σολομό, φέτες ψαριού, μπέικον και πολλά άλλα.
  • Μαντεμένια πλάκα ψησίματος
  • Μία όψη ίσια και μία για χρήση grill
  • Θερμαίνεται ομοιόμορφα και αποδίδει την θερμότητά της στα ψητά ομοιόμορφα και βαθμιαία
  • Η εμαγιέ επίστρωση βοηθάει στον εύκολο καθαρισμό
  • Δεν κολλάει
  • Ιδανική για όλα τα φαγητά π.χ. κρέας , λαχανικά, ψάρια κ.α.
  • Κατάλληλη για τοποθέτηση σε εστίες υγραερίου
  • Άψογο αποτέλεσμα ψησίματος και διατήρησης θερμοκρασίας
  • Διαστάσεις  38x38

Ορθή χρήση Μαντεμένιας Πλάκας Ψησίματος

  • Να προετοιμάσετε την πλάκα για την πρώτη χρήση αρκεί να την βάλετε πάνω στην φωτιά και να την αφήσετε για 10-15’ λεπτά ώστε να θερμανθεί πλήρως και σωστά. Έπειτα το πρώτο κάψιμο η πλάκα είναι έτοιμη για χρήση.
  • Για την σωστή συντήρηση της πλάκας θα πρέπει να την αφήνετε να κρυώσει πλήρως  πριν  την φέρετε σε επαφή με κρύο νερό μετά τη χρήση, προς αποφυγή ραγίσματος ή σπασίματος.  Μετά από τον καθαρισμό της πλάκας απαραίτητο είναι να στεγνώσει πολύ καλά και να την αλείψετε πάλι με λίγο λάδι πριν την αποθηκεύσετε για να μην υποστεί η πλάκα οξείδωση και σκουριάσει.
  • Σε περίπτωση σκουριάς για να επαναφέρετε την πλάκα στην αρχική της κατάσταση αρκεί μόνο να την κάψετε πάλι για περίπου 15' λεπτά σε χαμηλή φωτιά και να την ξύσετε με ένα απαλό σύρμα.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή